Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Canvis a "Vela en mar obert"

Avatar: Sergio Flores Sánchez Sergio Flores Sánchez

Títol

  • +{"es"=>"Vela en mar obert"}

Cos

  • +["

    Descripció detallada de la proposta:

    Explora el mar obert de Barcelona fent vela! Aquest any, Barcelona està experimentant un emocionant auge a la vela com mai abans gràcies a l'anticipació per la Copa Amèrica del 2024 que se celebra a la nostra ciutat!

    Amb la Copa Amèrica essent el pinacle de l'esport de vela a nivell mundial, Barcelona ha esdevingut l'epicentre de l'emoció i no podem deixar passar aquesta oportunitat.

    En col·laboració amb una prestigiosa escola de vela local, oferim una oportunitat única perquè es pugui redescrobrir el món de la vela i sortir a navegar a mar obert.

    On es farà?

    Es farà a Badalona, a l'Escola de Vela del Club de Natació de Badalona.

    Quan es farà?

    Al juny o juliol.

    Com portaries a terme (organització, principals tasques a desenvolupar, etc)?

    Tant el meu germà Javier Flores, com jo Sergio Flores, ens posarem en contacte amb l'escola de vela ja que el meu germà està estudiant vela al mateix centre. Ho farem per, conjuntament amb la col·laboració de l'escola, organitzar la sortida i les activitats realitzades. Es quedarà a una hora concreta a l'Escola de Vela i, una vegada allà, els monistors s'encarregaran d'organitzar l'activitat. També ens podem organitzar per anar en tren tots junts.

    Pressupost orientatiu (0-500€ / 501-1.000€ / 1.001-1.500€)?

    1.001-1.500€

    "]

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir